Mama lui de Facebook! Sunt suparat foc!

3 aug.

Dragul meu nepot, am primit scrisoarea ta şi bunicul s-a documentat despre noul tău prieten de joacă şi am aflat ce hram poartă, nenorocitul!

Eu pe vremuri am avut un prieten care era spion – adică unul care îşi bagă nasul prin vieţile private ale tuturor, ca să afle cu ce se ocupă – îţi zic, şi prietenul tău cu asta se ocupă. A reuşit, de exemplu să-i înfurieze pe franţuji aşa de tare, că nu vor să mai audă de el!

Mai ţii tu minte când ţi-am făcut poze cu aparatul lui bunica, şi care nu ţi-au plăcut, le-am rupt? Ei bine, Facebook al tău nu face asta. Şi chiar dacă se face că le şterge de ochii tăi, le mai arată  altora fotografiile tale cu anii! Mai mult, atunci când îl inviţi prin casă, Facebook se apucă să povestească la toată lumea ce ai şi ce nu ai, ce faci şi ce nu faci. Apăi mai ţii minte când te-am învăţat să nu povesteşti la alţii ce-ai văzut în casă la alţii? Păi aşa face un prieten? Darămite să-ţi mai aducă la uşă toate aprozarele care să te înnebunească cu ce crezi tu despre marfa lor? Tu nu-ţi dai seama că ăsta face ce vrea din tine?

Tu eşti un copil cuminte, dar uite ce nebunii fac alţii cu Facebook! Îţi dai tu seama, a făcut 3 conturi ale Înalt Prea Sfinţitului Daniel, adică moşul acela care te-a speriat pe tine tot  vorbind  despre Uniunea Europeană când am fost să pupăm moaştele!

Ştii că mămica şi tăticul au o slujbă? Vrei şi tu una, când ai să creşti mare, nu-i aşa? Ei bine, toată lumea o să-l întrebe pe prietenul tău facebook de toate, şi el o să spună. Află şi tu cum dai cu piciorul încă de pe acu la oportunităţi!

Ştii că mămica şi tăticul sunt căsătoriţi de ani de zile şi se înţeleg foarte bine fără să aibă conturi pe Facebook? Când ai să fii mare, vrei şi tu o soţie, nu-i aşa? Ei bine, dacă nu renunţi acum la prietenul tău, o să trebuiască să vă căsătoriţi în trei: tu, ea şi Facebook. Şi până la urmă, sunt şanse să rămâi doar tu cu Facebook.

Să ştii că la mine în casă nu mai calci şi nici nu mă mai vezi până când nu renunţi la prietenul tău! Ştii ce s-a întâmplat cu fostulmeu prieten, care lucra în spionaj? L-au prins chinezii când s-a împrietenit cu Facebook şi dus a fost! De atunci, nu l-am mai văzut. Şi nici nu vreau să mă împrietenesc cu Facebook ca să-i văd faţa.

 

 

 

Reclame

Un răspuns to “Mama lui de Facebook! Sunt suparat foc!”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cum să apreciezi valoarea ascunsă a filmelor româneşti « UN SUT IN FUND E UN PAS INAINTE - 2 noiembrie 2012

    […] 10. Te întreabă prietenii cum ţi s-a părut filmul. Ce-ai să le spui? Că n-ai auzit bine? Că nu ţi-a plăcut? Că n-ai înţeles? Că nu ţi-a spus nimic nou? Că „filmele romanesti nu sint pline de mister, cu nu stiu ce nuante estice”? Că „e multa vorbareala si aceea degeaba”? Nu se cuvine, omule, tu trebuie să ţii cont că e film românesc, că regizorii şi scenariştii români fac foamea, că n-au bani, că doar nu ai pretenţii de Hollywood! E film românesc, deci trebuie să fie film de artă. Aşa că le spui că filmul e super, că e foarte inteligent şi că ai să discuţi cu ei după ce o să-l vadă şi ei. Nu mai spun că dacă eşti student/ă la film, ştii că pereţii au urechi şi nu se ştie pe ştaiful cui calci când îţi spui părerea despre un film. Dacă îţi place filmul românesc, nu ai cum să greşeşti! Să te duci să le vezi pe toate şi mai spune şi la alţii! Să ştie toţi prietenii prietenilor tăi de pe Facebook! […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: