Pentru că eu am căzut şi voi nu

25 iun.
Lawrence Ellison,  presedintele corporatiei Oracle a tinut urmatorul discurs studentilor care au terminat  facultatea Yale. N-a putut sa-si termine discursul deoarece a fost dat jos de  pe scena.
Daca ma uit la voi nu vad nici un viitor fericit, nu vad nici  un director proeminent.
Acuma sigur sunteti bulversati.  Asta e normal. Totusi, va puteti intreba, cum vin eu Larry Ellison, care n-am terminat facultatea ca sa va judec pe voi, studentii celei mai renumite facultati?  Stati sa va explic.
Deoarece eu, Lawrence Ellison, unul din cei mai bogati oameni ai planetei, am cazut la facultate si voi nu. Deoarece Bill Gates,  cel mai bogat om al planetei a cazut la facultate si voi nu.  Deoarece Paul  Allen, al 3-lea cel mai bogat om al planetei a cazut la facultate si voi nu.  Si deoarece Michael Dell,  a cazut si el de la facultate si voi nu.  Si domnul respectiv este in  ascensiune.
Acuma sunteti foarte bulversati. Si asta este foarte normal.  Dati-mi voie sa va incurajez, n-ati terminat degeaba facultatea si n-ati facut degeaba rost de o diploma. N-ati pierdut 5 ani degeaba, ati invatat sa munciti pentru bani putini, sa va faceti cunostinte si sa faceti cunostinta (mai deaproape) cu cuvantul TERAPIE.
Toate acestea sunt foarte utile.  O sa aiba lumea nevoie si de salahori ca voi.  O sa aveti nevoie de cunostinte, de programare la terapie la un psiholog. Fiindca voi n-ati cazut la facultate n-o sa fiti niciodata printre primii 10 cei mai bogati oameni de pe pamant. Si va trebui sa va impacati cu un salar patetic de 200.000 dolari pe an, unde salariul il veti primi de la un fost coleg de facultate care a cazut la examene si a fost dat afara.
Acuma, probabil va ganditi daca  mai e vreo speranta pentru voi? Nici o sansa. Voi sunteti deja pierduti. Deja  aveti creierul distrus in proportie foarte mare, irecuperabila.
Acu’ ma  adresez celor care inca nu au terminat facultatea: LASATI BALTA FACULTATEA,  FACETI-VA BAGAJELE SI PLECATI! Nu reveniti! Indepliniti-va visurile! Fiindca  sigur va spun ca daca vi se distruge creierul veti disparea mai repede de pe  scena afacerilor, decat dispar eu acuma de pe aceasta scena datorita  agentilor de paza …..
Reclame

3 răspunsuri to “Pentru că eu am căzut şi voi nu”

  1. incognoscibil 15 mai 2011 la 11:58 AM #

    …pana si preotul in biserica spune enoriasilor sa faca ce spune el, ca si reprezentant al Celui de Sus. Nu ca el. Asa ca sa luam aminte. Fiecare dupa puterile sale interpretative.(Felicitari autorului ptr. acest articol genial prin informatia ce ne-o releva, si nu numai, n.r.).

Trackbacks/Pingbacks

  1. Deloc rezonabil, greu impresionabil – interviu cu Sorin Chelu, autorul blogului Unsutinfundeunpasinainte.wordpress.com. Partea I. ”Dezvoltarea începe ca un fel de halucinație” | DISCERNE - 26 noiembrie 2016

    […] la un şut prietenesc în fund. Există prea multă polologhie despre succes şi oamenii uită că succesul nu se întâmplă fără eşec. A da un şut prietenesc în fund este un act de ajutorare a semenului tău şi este o artă pentru […]

  2. Deloc rezonabil, greu impresionabil – interviu cu Sorin Chelu, autorul blogului Unsutinfundeunpasinainte.wordpress.com. Partea II. ”Eu n-am facut cerere ca sa ma nasc inteligent” | DISCERNE - 30 noiembrie 2016

    […] şuturile în cur care mă ajută să mă dezvolt. Pe mine nu mă deranjează să cad, pentru că din asta învăţ. Arta de a învinge nu este despre a face totul cu succes, ci despre cum înveţi din greşeli. Eu […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: